Tips til dig der skal i parterapi i Aarhus

Har dig og din partner truffet en beslutning om, at I skal i parterapi i Aarhus? Så er der et par tips at hente i denne artikel. De tips kan forhåbentlig også være med til at sikre, at du havner i de bedst mulige hænder, når dig og din partner skal have hjælp. 

Tips ift. parterapi i Aarhus

Hvem har ekstra erfaring med parterapi? 

Som det første kan du undersøge, hvem der har ekstra erfaring med parterapi i Aarhus. For det kan spille en rolle ift., hvor god hjælp dig og din partner ender med at få. Denne del kan være ret god at vægte højt – særligt hvis dig og din partner også ønsker at lande det rette sted første gang.

Hvordan arbejdes der i terapien i Aarhus? 

Et andet tip er, at du dykker ned i, hvordan der arbejdes i terapien. Der kan nemlig være stor forskel fra psykolog til psykolog på, hvilken hjælp der gives, hvilke metoder der trækkes på m.m. Og det er selvfølgelig utrolig vigtigt, at psykologens valg også matcher noget, som dig og din partner er komfortable ved. 

Hvilke parforholdsudfordringer arbejder psykologen med? 

Tip nummer tre er, at du ser mere på, hvilke parudfordringer psykologen arbejder med. For I kan også se frem til at komme i ekstra gode hænder, hvis jeres udfordring også er en, som psykologen tidligere har været vant til at arbejde med. 

Virker psykologen som et godt match? 

En sidste ting I kan forholde jer til er, hvorvidt psykologen virker som et godt match eller ej. Dette er naturligvis utrolig individuelt, men der er god grund til at lytte til jeres mavefornemmelse.

De tips du har fået herover er også nogle, du kan blive klogere på, hvis du læser mere på Aarhus psykologers hjemmesider. Alternativt kan du også ringe rundt for at snakke med lidt forskellige psykologer, hvor du kan høre ind til, om de kan hjælpe dig og din partner. På den måde kan du relativt hurtigt finde frem til, hvem der kunne være den helt rette for jer.