Få svar på dine spørgsmål vedrørende BFO

Går du med tankerne om at få foretaget en brystforstørrende operation? For de fleste mennesker er det et stort indgreb, hvilket betyder, at der naturligvis er en række overvejelser, som man bør gøre sig, inden man beslutter, hvorvidt man ønsker at få lavet operationen.

Er der særlige hensyn?

Hvis du ønsker en brystforstørrelse med implantat, skal du blot være minimum 18 år gammel samt være stabil – både når det kommer til det fysiske- og følelsesmæssige aspekt. Desuden bør du gøre dig en masse tanker inden, da du tillige skal have nogle realistiske forventninger til, hvordan dit resultat kommer til at se ud i sidste ende. Af den årsag er det essentielt, at du kommer til en grundig forundersøgelse forinden, så du ved, hvad du går ind til, da du her har mulighed for at snakke med en kirurg, der selvfølgelig kan besvare dine spørgsmål.

Forberedelse inden operationen

Du bør forberede dig inden din brystforstørrende operation. Dette kan du blandt andet gøre ved at læse om din operation i en patientvejledning. Så er du bedre forberedt på, hvad der skal ske. Du har muligvis en masse spørgsmål inden din forundersøgelse, hvorfor det kan være en rigtig god idé at skrive disse ned, så du ikke glemmer dem igen – og således får stillet alle relevante spørgsmål, som du måtte have til operationen.

Hvilke implantater bør jeg vælge?

Noget af det vigtigste for mange er valget af implantater. Dette er naturligvis også en væsentlig ting at skulle tage stilling til. Dette valg tager du imidlertid sammen med din kirurg til forundersøgelsen, da du her kan få en masse gode råd og vejledning, når det kommer til valget af implantater. Det er nemlig individuelt, hvad der vil passe bedst til netop din krop – og hvilke præferencer du selv har til form og fylde.