Godt at vide om heliumballoner

Heliumballoner er ofte en selvfølgelighed hos mange folk og i mange hjem, når der skal være fejringer og fest. Læs med her og få måske ny eller mere viden om heliumballoner og de forskellige typer af slagsen. Vi har nogle nye traditioner med brug af store balloner til festligheder. Det er især ungdommen, der har videreført dette fænomen.

Populære balloner til seværdigheder

Der er visse former for heliumballoner vi tit ser går igen nu om dage. Ved fødselsdage markere mange den nye alder ved at slå balloner op, hvor tallene på ens nye alder er på. Så bliver der ofte taget billeder af fødselar og gæsterne med de ofte store glitrende balloner i baggrunden. Ligeledes ses det også ofte, at det nye år, vi går ind i, står skrevet på store balloner til nytårsaften. Det frembringer den festlige stemning til nytår, hvor en masse champagne og pynt i forvejen sætter streg under fejringen af den festlige aften.

Ny sociale medier tradition

En ny tradition fra USA er også ved at snige sig ind i visse danske omgangskredse og blandt influencers på sociale medier. Det er markeringen af et barns køn, der bliver fejret. Tit er kønnet hemmeligt for gæsterne, så springes en neutral ballon, og ud kommer der ofte balloner i enten lyserød eller – blå. Så er nyheden ude, om en pige eller dreng kommer til verden. I situationer med et sæt tvillinger, dreng og pige, er balloner ofte af et mix af lyserød og blå. En udvidet version af baby-showers, vi også har fra USA, hvor omgivelserne ofte også er pyntet op i de oplagte babyfarver.

Find det optimale helium til balloner

Det er så sjovt at kunne have balloner til sin fest. Rigtig mange børn påskønner også, at der er fyldt op med balloner til deres børnefødselsdag eller til en børnefest. Balloner er bare symbol på få og glæde. Så svæver de flot og er sjovt at daske til. De er gode til festlige og bidrager ikke mindst til en glædelig stemning helt generelt. Klik ende ind på, https://www.ctiparty.dk/content/balloner-med-helium, og læs meget mere om helium til balloner. Det er nu engang de færreste, der er helium-eksperter.

Heliums holdbarhed i balloner

Hvor lang tid kan heliumballoner mon holde? Det er et godt spørgsmål at stille. Bestemt relevant i forhold til festen og planlægningen. Det vil jo være sådan en skam, hvis balloner løber tør for helium lige, når gæsterne kommer, eller endda helt før. Det er forskelligt, hvor længe balloner holder alt efter type og mørke. En latex ballon kan ofte holde længere. Det er naturligvis med at puste balloner op så kort tid som muligt inden, festen går i gang. Så ballonerne ikke er totalt spildt og ingen nytte har gjort. Det kan naturligvis også kun anbefales, at finde helium til balloner, der holder flest mulige timer. For helium siver naturligt ud efter nogle timer af ballonernes lufthuller, men der er mange balloner, og helium til balloner, der kan holde helt op til 8-10 timer i visse tilfælde. De koster selvfølgelig en lille del mere ofte end balloner, der holder i kortere tid.