3 tips: Få dine børn ud i den friske luft

Har dine børn en tendens til at bruge meget tid indenfor? Har du samtidig svært ved at få dem udenfor, så de får noget frisk luft? Det er sundt for børn at være udenfor og ikke være klistret op ad en skærm eller andet derhjemme. Derfor er du kommet det rette sted, for her får du 3 forskellige tips til, hvordan du kan få dine børn ud i den friske luft.

Anskaf en stjernekikkert

Det første tip er at anskaffe en stjernekikkert. Det er et godt, sjovt og lærerigt apparat, som helt sikkert får børnene udenfor. Med stjernekikkerter til børn får du et teleskop, som er nemt at bruge selv for børn. Teleskopet er nemlig en del nemmere at finde ud af end en almindelig stjernekikkert. Hvis denne nye hobby bliver en del af deres hverdag, er det muligt at købe mere avancerede stjernekikkerter senere.

Tag med dem udenfor

Hvorfor skal børn være udenfor, hvis deres forældre ikke er? Det kan derfor være en god idé at tage dem med udenfor, hvor du også selv er med. Det behøver ikke være hver dag, men for eksempel i weekenderne. I kan besøge en legeplads, tage ud i skoven eller noget helt tredje. Du kan sætte dig ned med børnene, og så kan I aftale, hvor det mest spændende sted for dem kunne være.

Giv dem en cykel, skateboard eller lignende

Hvis de ikke allerede har noget at køre rundt på udenfor, er det også en god start. For eksempel en cykel, et skateboard, et løbehjul osv. – disse ting er sjove at køre rundt på, og så får de også nemmere ved at komme hen til venner og mødes med dem.

Dette var 3 tips til, hvordan du kan få dine børn ud i den friske luft.