Oplevelser i Hvidovre

Tag hele din familie med på ferie til Hvidovre. Her har du nemlig nem adgang til storbylivet samtidig med, at du har rig mulighed for at komme ud i den friske og ikke mindst flotte, danske natur. Kombinér således en naturferie med masser af udendørsoplevelser med en storbyferie i København. Overnat i Hvidovre og brug kun 10 minutter på at tage toget ind til hovedstaden, hvor du kan shoppe løs på strøget. Når du er færdig, kan du trække dig tilbage til Hvidovre og nyde naturens idylliske stilhed – hvem ønsker ikke det? Er du interesseret i at høre mere, kan du læse om oplevelser i Hvidovre lige her.

 

Oplev et stykke Danmarkshistorie i Hvidovre

I Hvidovre kan du lægge turen forbi Avedøresletten, hvor du også finder Avedøre Landsby. Her har du rig mulighed for at opleve et stykke Danmarkshistorie, og skinner solen, kan du med stor fordel tage en picnickurv med dig og nyde en frokost i fred og ro. I kan dog også vælge at tage på museum – nemlig Cirkusmuseet. Her har du rig mulighed for at lære om den danske cirkushistorie. Se blandt andet de mange filmklip med optrædener.

 

Hvor skal vi overnatte i Hvidovre?

Når du vælger at tage en tur til Hvidovre, har du desuden rig mulighed for at vælge og vrage mellem overnatningssteder. Overnat på den populære hotelkæde, Scandic. Eller vælg et mindre kendt hotel og få en helt speciel og lokal oplevelse. Du behøver dog slet ikke at vælge hotel – du kan ligeledes overveje, om de populære Air BNB’s er noget for dig og din familie. Her får du noget, der minder om en lejlighed, som du kan leje i netop de dage, du har brug for det.