Mange muligheder i Gladsaxe

Oplevelser i Gladsaxe

Vi har masser af oplysninger om Gladsaxe, så bliv hos os! Gladsaxe er en interessant by at bo i. Er du nysgerrig endnu? Hvis ikke, så er her nogle flere fakta om Gladsaxe, der måske kan overbevise dig om at flytte dertil. Gladsaxe er en del af EU, og der bor omkring 40.000 mennesker i Gladsaxe. Det officielle sprog i Gladsaxe er dansk. Gladsaxe har en masse jobmuligheder, selvom det ligger tæt på Arlanda lufthavn og selve Stockholm.

Gladsaxe byder på et pulserende natteliv med mange barer og restauranter at vælge imellem, og hvis ingen af disse virker, så har Gladsaxe også mange fastfoodsteder som McDonalds eller Burger King: perfekt til når du har lyst til billig mad! Gladsaxe er også hjemsted for Gladsaxe Mets Hockey Club, der spiller i Hockeyallsvenskan, hvilket betyder, at der også er masser af sportsmuligheder for dig. Gladsaxe har et godt transportsystem med mange forbindelser til Stockholm med pendeltoget ‘Pendeltåget’

Hvis Gladsaxe ikke allerede var nok til at få dig til at flytte, så har Gladsaxe endda sin egen metrostation! Lidt længere nede på Uggledalens vej på Rusthållargatan 23 finder du Sveriges eneste udstilling af flat-pack-huse. Denne boligudstilling fremviser modernistisk arkitektur og er et interessant sted, hvis socialt bo er noget, der interesserer dig. Gladsaxe er et fantastisk sted at bo og tilbyder stadig en masse unikke fordele i Gladsaxe. Gladsaxe har et stort naturområde kaldet Gladsaxe Lake med mange vandrestier og er et godt sted at observere fugle, hvis du kan lide naturen.