Oplevelser i Glostrup

Der er så mange oplevelser i Glostrup, som du bare ikke må gå glip af. Uanset om du er på besøg for en dag eller to, eller om du er her på ferie med din familie, vil denne by blive ved med at overraske dig igen og igen! Hvorfor ikke planlægge et eventyr til endnu uudforskede hjørner af landet? Udnyt Danmarks fremragende offentlige transportsystem, og kom ud af byen for at udforske den danske natur! Og mens du er i gang, så glem ikke at booke nogle gode oplevelser i Glostrup, mens du stadig er der.

Oplevelser i Glostrup – Nyd den smukke natur

En af de bedste ting at lave i Glostrup er at gå en tur i en af de smukke parker. Der er flere, men det er svært at vælge den allerbedste. Hvis du er til historie, må du ikke gå glip af Ris Skov, hvor du kan finde gamle gravhøje og mystiske rester af tidligere beboelser! På den anden side foretrækker du måske noget mere moderne? Det er helt forståeligt. Et besøg i Ørnereservatet med sine damme, enge og popler er måske lige det, du har brug for efter en lang arbejdsdag. For mange mennesker er Glostrup Bypark nummer et på listen – her finder du en masse spændende og smukke skulpturer, farvestrålende buske og blomster, der kan være med til at gøre ens vandretur mere interessant.

Oplevelser i Glostrup – Masser af seværdigheder

Hvis du har lyst til det, skal du ikke være bange for at besøge nogle af de lokale seværdigheder. Måske ser du en eller to, som du aldrig havde hørt om! Tåstrup Gods er f.eks. omgivet af smuk natur og har sin egen idylliske sø. Nygårds Herregård ligner derimod mere et rigtigt slot med tårne, gamle rustninger og fine detaljer, der vil gøre din rejse tilbage i tiden værd at gå til!

Oplevelser i Glostrup – Til den aktive

Hvis du er til at holde dig aktiv, har Glostrup et par sportsfaciliteter, som måske vil interessere dig. Fra indendørs svømmehaller til udendørs aktiviteter omkring Sønderskoven – der er noget interessant for alle! Hvis det ikke er det, du har i tankerne at gå i fitnesscenteret, skal du ikke være bekymret.