Skab et statement i stuen

Der er mange, der mener, at stuen er hjerterummet i hjemmet. Her er der tale om det sted, hvor vi slapper af, hvor vi hygger os, og hvor vi samles for at være sociale med de folk, som vi holder af. Det er derfor et rum, der har rigtig mange forskellige funktioner, og derfor er det også et rum, som vi skal være grundige med, når det kommer til indretningen.

Det skal nemlig leve op til flere behov og være en fryd at befinde sig i stuen, og derfor kan det godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af udsmykningen både for synets skyld og for at sikre det praktiske.

Den rette belysning er afgørende

Hvis det er noget, du kender til, så ved du, at det særligt er belysningen i rummet, du skal have fokus på. Når mørket falder på, er det nemlig vigtigt med den rette belysning, som både skaber hygge og giver et praktisk lys. Derudover må lampen gerne være æstetisk smuk at kigge på, således den kommer til at udgøre et statement i rummet.

Den må gerne være detaljen, der udgør prikken over i’et, således rummet synes forenet og samlet. Og netop derfor er der særligt én model, du bør en de dit blik mod.

En lampe med historie

Her er der tale om en Svend Aage Holm Sørensen væglampe. En klassiker, som har været med til at udsmykke de skandinaviske stuer siden 1959.

Denne lampe kommer med en rød kappe, som sørger for, at lampen skiller sig ud. Derudover bidrager den dybe røde farve til en ekstra hyggelig atmosfære, og man fornemmer hurtigt den afdæmpende stemning, som belysningen herfra kan skabe.

Lampen kan fås i enten lakeret stål eller massiv messing. Og derfor er der helt sikkert en model, der passer ind i den måde, du indretter dig på.