Bliv en bedre version af dig selv – og hjælp andre med det samme

Interesserer du dig for områder som bl.a. sundhed, personlig udvikling og spiritualitet? Har du før stiftet bekendtskab med yoga, meditation og/eller zoneterapi? Går du op i, hvordan vi som mennesker kan udnytte vores fulde potentiale, og blive den bedste version af os selv? Der er mange faktorer der spiller ind, når det gælder selvudvikling. Kunne du tænke dig at blive klogere på hvordan du hjælper dig selv og andre, så er Body All Mind-uddannelsen måske noget for dig.

Body All Mind

Body All Mind er en holistisk, kropsterapeutisk uddannelse. Fundamentet for hele uddannelsen er, at kroppen og sindet hænger sammen, og du vil lære om principper fra både psykoterapi og kropsterapi. Denne læring vil du kunne tage med videre, og på sigt lære fra dig, når du begynder at tage imod klienter der kommer med udfodringer i deres liv.

Tips til at få ro i krop og sind

Vores krop og vores sind udsættes for rigtigt mange informationer og indtryk i løbet af dage, uger, måneder og år. Hvis vi ikke er i stand til at lytte til vores krop, trække vejret og ind imellem tage en pause, så kan det have konsekvenser for vores helbred, både fysisk og psykisk. Nogle af de ting, man kan kigge på, når det handler om at tage sig af sin krop og sit sind, er kost, søvn og motion. Fylder du din krop med det, den har brug for? Husker du at opretholde en god søvnhygiejne, så din krop kan få lov til at restituere? Vi hører jævnligt eksperter udtale, hvor vigtigt det er med motion og sund kost, og mange gange lader vi det gå ind ad det ene øre og ud af det andet. Men i virkeligheden betyder det mere, end mange af os går rundt og tror.