Whiskys mange gode egenskaber

Du behøver ikke nogen gode grunde til at nyde et godt glas whisky. Alligevel er der en del fordele ved at tage et glas af den lækre skotske speyside whisky. Når det gælder alkohol, er det vigtigt, at du bruger din sunde fornuft. Du kan bestemt få for meget whisky, men et glas en gang imellem, kan virkelig gavne dig.

Antioxidanter

Din whisky er fyldt med gode antioxidanter. Din krop har brug for antioxidanter for at kunne bekæmpe frie radikaler. Frie radikaler er stoffer, som hvis ophobes i kroppen, er skadelige.

Styrke hjernen

Et studie fra 2003 viser, at hvis man drikker whisky, reduceres risikoen for alzheimers og demens. Hvis du er bange for, at din hjerne er ved at blive sløv eller du ved, at alzheimers eller demens er arveligt i din familie, er det måske på tide, at tage et glas whisky i ny og næ.

Styrke hukommelsen

I forbindelse med ovenstående, hvor whiskyen kan hjælpe med at holde hukkommelses-tabende sygdomme på afstand, så styrker whiskyen faktisk også hukommelsen. De antioxidanter, der findes i whisky, styrker blodcirkulationen, som vil give din hukommelse et boost. Din hjerne bliver med andre ord holdt aktiv.

Hjælper med fordøjelsen

Hvis man drikker whisky efter at have spist, kan det have god virkning på fordøjelsen. Det hjælper kroppen med at slappe af, så kroppen kan bearbejde den tunge mad. Whiskyen virker efter sigende lidt mættende, og derfor risikerer du heller ikke at overspise.

Drik whisky hvis du er diabetiker

Som diabetiker er whiskyen en 0-kalorie alkohol, som man kan drikke, uden at skulle bekymre sig om sukkerindholdet. Whiskyen vil ikke have nogen effekt på dine sukkertal. Hvis du er diabetiker, vil et glas whisky gøre dig godt, da whiskyen som sagt indeholder mange gode antioxidanter, der hjælper din krop.