Saml dine venner til en hyggelig middag

Vil du gerne planlægge noget for nogle mennesker, du holder af? Og vil du gerne have en hyggelig aften med dine gode venner? Så er det f.eks. en rigtig god idé at arrangere en hyggelig middag. God mad og godt selskab er nemlig altid en perfekt cocktail.

 

Planlæg en god menu

 

Det er ikke besværligt at planlægge en et middagsselskab, men hvis du gerne vil gøre det lidt nemmere for dig selv, så er det en god idé at være i god tid med f.eks. at planlægge en menu. Det kan nemlig godt tage tid at finde på en god og passende menu, der behager dine gæster, men som samtidig ikke tager for lang tid at lave.

 

Det er nemlig ærgerligt at bruge en hel masse tid på madlavning, imens du har besøg. Derfor er det også en fordel at vælge en menu, hvor du kan forberede en stor del på forhånd.

Du kan altid få inspiration til en spændende og god menu på madblogs, i kogebøger m.m.

 

Servér nogle lækre drikkevarer

 

Til en god menu hører naturligvis nogle lækre drikkevarer. Du skal finde ud af, hvad der passer bedst til din menu. Desuden skal du tænke over, hvad dine venner godt kan lide at drikke. Vil du lave en frisk cocktail? Vil du servere et glas vin? Eller vil du lave en lækker lemonade? Det kommer helt an på, hvad der passer bedst til menu og stemning.

 

Hvis du gerne vil servere noget alkoholfrit, så er alkoholfri vin også et rigtig godt bud.

 

Byd velkommen med en snack

 

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, så kan du også byde dine venner velkommen med en lille snack. Det er en god måde at starte på. Du kan f.eks. lave blinis, servere nødder og chips, lave grøntsagsstave med dip el.lign.