Tag på romantisk ferie

En romantisk ferie med den du elsker… findes der noget bedre? En oplevelsestur ud over det sædvanlige er noget, alle bør unde sig selv en gang imellem. Og hvordan gøres det bedre, end sammen med den person, man holder allermest af? Vil du gerne ud at rejse med din partner, får du her 3 råd til destinationer i Europa, som du og din partner kan besøge sammen.

Nyd Italien sammen

Hvem kunne ikke tænke sig en kærlighedstur for 2 til Italien? Besøg smukke Milano eller charmerende Rom, hvor I kan spise jer mætte i cremet pasta og sprød pizza. I Italiens storbyer findes der mange seværdigheder, og I vil med garanti få en ferie der både byder på hygge og masser af spændende aktiviteter.

Paris – kærlighedens by

Paris er kærlighedens by. Her kan du nyde et glas champagne på toppen af Eiffeltårnet, spise det lækreste bagværk i de mest charmerende gader, se imponerende kunstmuseer og meget mere. En kærlighedstur til Paris vil være noget, som dig og din partner vil huske tilbage på i mange, mange år. Også i Paris er der rig mulighed for at få masser af oplevelser med hjem. Tag f.eks. på champagnesmagning i forbindelse med udflugt på Seine-floden, tag ud og se vingårde eller nyd den fantastiske natur, som Frankrig har at byde på.

Aktiv ferie i Østrig

Er du mere til at være aktiv end til museumsbesøg og storby, er Østrig en fantastisk destination og et oplagt valg. Her er der rig mulighed for både at nyde god mad og aktiviteter som f.eks. vandreture, eller en tur på ski hvis sæsonen er til det. En romantisk ferie behøver ikke kun at have mad og vin som omdrejningspunkt. Det vigtigste er, at I kan nyde hinandens selskab og få en god oplevelse ud af turen, uanset hvor I vælger at rejse hen.