Find den italienske sommer

Er du også træt af vinterkulden og de mange mørke timer? Synes du også, at det er hårdt at stå op om morgenen, og glæder du dig også allermest til klokken 16, når du har fri? Så skal du overveje at hold ferien på Sicilien – et italiensk ferieparadis, som du sjældent vil fortryde at rejse til. Forestil dig lige, at du vågner til solskin, går i seng med solen, og varmes op fra top til tå af solens stråler.

Lad bare vinterpelsen blive hjemme

Pak flyverdragten langt væk. Glem alt om at skrabe is af forruden. Nu skal du finde badetøjet, de lækre sandaler og den lette sommerskjorte frem. Så skal du skynde dig at putte det ned i kufferten, booke en billet og komme afsted. Som James Bond skal du ikke se dig tilbage, men køre i fuld fart mod lufthavnen og sætte kurs mod varme og kolde drinks. For kender du nogen, der nogensinde har fortrudt en ferie?

Kurs mod drinks og ferie

Sicilien er ikke bare hvilken som helst ø. Du får opfyldt alle dine italienske feriedrømme her. Her er både natur, historie og tradition. I kan tage ud at spise på en lokal beværtning, og når du mellem hovedretten og desserten bliver budt op til folkedans af en af de lokale, så tøv ikke med at sige ja. Sving hofterne, nyd stemningen, den lokale musik og den gode mad. For glem ikke, at Italien er verdensmestre i cremet spaghetti og lækre pizzaer. Men fortvivl ikke – hvis du bliver træt af at spise pizza og spaghetti, så kan du i stedet tage ud og kigge på de mange flotte gamle templer, besøge nogle af de små øer eller dase i en liggestol ved stranden. Uanset om du er en strandløve eller en kulturdronning, så skal du nok få en god ferie i varmen.