Sådan sparer du penge på frisuren

Hvis du også kigger lidt ekstra dybt i pungen efter penge til ting som frisør og personlig pleje, så er du slet ikke alene. For med de stigende priser som vi ser på alt fra varme i hjemmet til fødevarer i dagligvarebutikken, så er der ikke noget at sige til, at man gerne vil spare lidt hist og her. Og hvis du er en af dem, der altid får det samme klip hos frisøren, så er der måske god hjælp at hente. For hvis du var en af dem, der selv ordnede ting som hår under coronanedlukningen, så kan det meget vel være – at du skal finde de vaner frem igen.

Gode råd til flot hår

Måske har du allerede erfaring med at klippe dit eget hår, måske har du ikke. Men uanset hvad så er det et rigtig godt sted at spare lidt hvis økonomien strammer i en periode. Dog er det ikke alle frisurer og hårtyper som man bare sådan lige kan fikse derhjemme foran spejlet på badeværelset. Det bedste og første råd er derfor at du skal kende dine egne begrænsninger.

Korte og skarpe frisurer er meget svære at klippe selv, i hvert fald hvis du ønsker et godt resultat. En undtagelse her er selvfølgelig det helt korte hår som ofte kan klippes med en ordentlig hårtrimmer. Når du vælger at klippe dit eget hår så er det vigtigt at du har udstyret i orden.

Hvad kan du selv klare?

Som med så mange andre ting er det øvelse der i sandhed gør mester. Og hvis du aldrig før har givet dig i kast med at ordne dit eget hår, så er det nok meget godt at starte blidt ud. Hvis du for eksempel gerne vil have pandehår, så få det klippet hos en frisør – det går sjældent særlig godt derhjemme.