Sådan får du sundere hår

Er du usikker på hvilken hårtype du har? Og har du svært ved at vælge den helt korrekte shampoo til din hårtype? En god idé er at starte med at researche, hvad din egen hårtype er og derfra gå videre med at kigge på shampooer, der passer bedst til dig så du kan få smukt hår.

Hvordan er det bedst at håndterer sit hår?

Der er mange forskellige hårtyper – alt fra glat til krøllet hår. Der er også mange forskellige hår problemer, som vi alle har oplevet før og måske ikke ved, hvordan vi håndterer.

Måske har du selv prøvet at få farvet dit hår og mistet en del af det. Måske har du naturlige krøller, som du ikke er sikker på, hvordan du plejer. Måske har du en irriteret hovedbund og har prøvet en masse produkter, som ikke har kunnet hjælpe. Måske har du fedtet eller tørt hår og ikke ved, hvad du skal gøre med det. Men bare rolig, Kerastase shampoo kan hjælpe dig med nogle af disse problemer.

Lige meget hvad er det vigtigt, at man kan pleje og passe på sit hår ligesom man fx plejer sin hud med en skincare rutine. Ved hver hårtype og hår problem, er der også en løsning fx med brug af bestemte shampooer og hårprodukter generelt.

Forskellige hårprodukter til dit hår

Kerastase produkter har en bred vifte af fantastiske produkter til forskellige hårtyper og hårproblemer som overstående.

Kerastase har bl.a. kerastase shampoo, skælshampoo, tørshampoo samt hårkur, som kan pleje dit hår. Hvis du har fedtet, tørt og tyndt hår, er der også en hjælp til dig på den rette retning og for flot strålende hår. Så vil du have din naturlige hårglans tilbage? Så husk på, at det er vigtigt, at du gøre dit bedste ved at bruge gode produkter til netop dit hår.