Ønsker du at komme i form efter graviditeten?

Når man får børn, bliver man velsignet med en stor gave. Det er stort, når man for første gang, møder den lille ny, som man har skabt. Verden kommer hurtigt til at dreje sig om børnene, hvilket den selvfølgelig også skal, men det er også en god ide at tænke på sig selv. Har du efter din graviditet oplevet, at du er blevet usikker på din krop? Elsker du at være mor, men er ked af det graviditeten, har gjort ved din krop? Så kan du få hjælp til træning, så du kan blive selvsikker igen og være den bedste udgave af dig selv for dine børn. Du kan tage et forløb hos SOLHEIM ved træner Elin Solheim. Du kan se mere her.

 

Vælg et onlineforløb

Elin Solheim har nogle onlineforløb, du kan tage. Det betyder at du kan træne, når det passer dig. Ved et online træningsforløb kan du få din mor krop, i gang igen. Du kan genopbygge styrken i din krop. Hvis du har delte mavemuskler eller en svag bækkenbund, kan det også trænes op, ved et online træningsforløb hos Solheim. Du kan få en samlet pakke, hvor du helt selv vælger tempoet på træningen. Her har du adgang til SOLHEIMs onlineforløb i 18 måneder, og skal kun betale én gang. Du kan også få et fleksibelt abonnement, hvor du betaler hver måned. Her kan du abonnere så længe du har lyst, så du har rig mulighed for at træne mor-kroppen.

 

 

Hvorfor vælge et online forløb hos Elin Solheim?

En online træningsforløb hos SOLHEIM, er ideelt for dig, der ønsker at give din mor krop, mere styrke efter graviditet og fødsel. Du kan få styrken tilbage i mavemuskler og bækken. Træningsforløbene er lavet specielt til dig, der har født. Du kan også bruge dem, hvis det er flere år siden, du har født.