Bliv klædt godt på til nytår

Nytår er et af årets største fester. Derfor vil du nok gerne se godt ud, især hvis du er inviteret til stor fest. I denne oversigt får du gode råd til fire forskellige looks, som kan bære dig godt ind i det nye år.

Det afslappede

Nytår er måske årets fest, men du skal stadig være komfortabel i dit festtøj. Hvis du ikke føler dig godt tilpas i stiv krave og stramt slips eller butterfly, så lad det ligge i skabet. Du kan sagtens være elegant klædt og afslappet på samme tid. Kombiner f.eks. et par sorte Sunwill-bukser med en hvid skjorte og måske en behagelig pullover. Hvis du sammensætter farverne rigtigt, kan det sagtens måle sig med et jakkesæt.

Jakkesættet

Det er sjældent, at der er lejlighed til at gå med jakkesæt. Så hvorfor ikke tage det på til nytår? Det skønne ved jakkesæt er, at du kan gøre det mere eller mindre formelt, alt efter hvad du foretrækker. Du kan gå klassisk sort eller navy, men også prøve dig frem med andre farver. Den hvide skjorte er en klassiker, men du kan også tage en trøje på i stedet for.

Smokingen

Hvis du synes, at jakkesæt er en sjældenhed, så er smokingen næsten en uddød art. Men nytår er en oplagt mulighed for smokingen at genopstå. Det er det ultimative look til særlige lejligheder og signalerer virkelig, at nu er der altså fest.

Ekstravagant elegance

Måske synes du, at en smoking er lidt for konservativ og opstyltet. Så hvis du gerne vil skille dig ud uden at gå på kompromis med det traditionelle snit, så skift den sorte smokingjakke ud med en jakke i fløjl. Intet tager farve som fløjl, så gå efter en jakke med farve i stedet for sort. Det kunne være mørkegrøn eller blå. Så er du godt klædt på til årets fest.