FacebookTwitter

Vi pakker jule-rejsetaskerne!

By on 25. Nov 2013 in Rejser, Uncategorized |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Jeg er en af de der tosser, der ikke bliver irriteret men nærmere helt barne-fjollet, når jeg ser den første julepynt og de første julereklamer på TV. Mine kollegaer synes det er rigtig mærkeligt, at jeg allerede her i slutningen af November har tændt for julemusikken og går og bager julesmåkager i weekenden. Men jeg ELSKER simpelthen julen, og alt hvad den indebærer. Jeg dyrker alt fra julefilm, julemusik, tilberedning af særlige juleretter og søde sager, pynt, julestearinlys, lyskæder og til kunstig sne.

I år bliver noget helt særligt, da vi har besluttet os for at holde jul i vores sommerhus på landet, så i år pakker vi vores rejsetasker med varmt tøj, julepynt, masser stearinlys og gode sager og drager afsted til vores sommerhus den 23. December.

Vi har aldrig prøvet at holde jul i sommerhuset før, men da vi ofte har talt om det, har vi besluttet at i år er året! Jeg har besluttet mig for at jeg skal lære at strikke i juleferien, og planlægger at strikke sokker til min mand og vores børn. Desuden tager vi en masse ting og ingredienser med til at lave konfekt med, så lillejuleaftensdag kommer til at stå på hjemmelavet marcipan, smelte chokolade og pynte de færdige godter. SÅ bliver det da heller ikke mere julet!

 

photo credit: www.libertychurchnyc.com