FacebookTwitter

Er du virkelig glad for dit job?

By on 25. Oct 2014 in Uncategorized |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Du hader din chef. Dine kolleger giver dig den kolde skulder. Din to-do liste er enten smertelig kedelig eller skræmmende lang. Alt dette lyder som grunde til at hade dit job. Men i virkeligheden, er det kun en lille del af årsagen til din elendighed. Grav dybere, og du vil opdage de underliggende grunde til, at du er utilfreds på arbejdspladsen, som heldigvis kan blive fikset.

”Jeg hader mit job, fordi….” Eksisterer normalt fordi der er gået alt for meget tid uden der er blevet snakket om baggrunden for hvorfor man hader sit job. Eller, at andre omstændigheder gør, at problemet bliver større end det i virkeligheden er. Træd tilbage, og vurder hvor du ønsker at være i dit job og hvad du ønsker og forventer af din karriere og grav dybere ind i dit had. Dette er en god måde at finde den rette vej på.

Ledere gør i større grad indsats for at gennemføre en vellykket og væsentlig ændringfpr at afhjælpe dette problem. Nogle er bedre til denne indsats end andre mens nogle kæmper det meste af tiden og mislykkes. Dette er ofte det er er forskellen på mennesker, der trives i deres roller, og dem, der går fra job til job. Disse mennesker ender til sidst i en situation hvor de er frustreret og ineffektive.

Der findes mange skoler med uddannelser inden for organisationer, lederskab og ledelse, men der er stadig ikke mange skoler med fokus på hvordan man analysere organisationer og identificere kritiske vigtige prioriteter for at kunne adressere problemet med at håndtere ændringer på den gode måde.