FacebookTwitter

Om at starte på en frisk

By on 7. Feb 2014 in Telefoni |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

 

Der er sket det, at jeg skam er gået hen og blevet single. Jeg var i et længerevarende forhold, men med så mange forhold, så viste det sig bare med tiden, at vi ikke passede godt nok sammen. Det var først her til sidst  i vores forhold, at vi begge kom til den erkendelse, for i de første mange år, overlevede vi nærmest på ren kærlighed og kildevand, og tænke at sammen kunne vi overvinde alt, også det faktum at vi var forskellige og vi havde forskellige interesser. Nu tænker du nok, at man siger at modsætninger tiltrækkes, og det tror jeg såmænd også på, men de fælles interesser og de fælles hensigter skal altså være der, eller går man død på et tidspunkt. Så da vores stormende forelskelse ellers fortog sig, efter en hel del år, så begyndte vi også ligeså stille og roligt og overveje, om det nu også var smart, at blive stædigt ved med at prøve på at få to puslespilsbrikker fra to helt forskellige spil til at prøve og passe sammen. Og nej, i længden giver man jo op, for det holder op med at være sjovt og man holder op med at med at prøve.

 

Så  det er både med vemod, men også med et lettere hjerte at jeg nu skal til at begive mig ud i mit singleliv. Vemod fordi drømmen om et ”os” brast, men med lettet hjerte over at erkende, at det aldrig ville blive sådan helt godt.

 

Og når det så er sagt, så skal jeg jo til at omstrukturer min tilværelse. Alt hvad der forhånd var vores bliver nu dit og mit, og derfor skal jeg blandt en lang liste med gøremål, blandt andet i gang med at finde både en ny mobiltelefon (jeg har hans) og billigt internet. Og på en eller anden måde, bliver det nu også meget sjovt at starte på en frisk og begyndte at skabe en ”helt ny” tilværelse, hvor jeg helt selv kan bestemme.

 

Photo credit: pentia360.dk