FacebookTwitter

Er 579 kr. for meget for en tv pakke?

By on 22. Oct 2013 in Telefoni | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Jeg har brug for din hjælp. Min familie ønsker sig én ting til jul – og det er den største tv pakke. Børnene vil have Disney Channel, MTV og Zulu og min mand vil have EuroSport og alle de andre sportskanaler. Jeg har fundet en pakke med bredbånds tv, som koster 579 kr. i måneden. Jeg synes selv, at der er ret mange penge at betale for at se bredbånds tv, men familien er dybt uenige med mig. De synes, at det er verdens bedste idé, og børnene har endda forslået, at de kan få det som noget af deres julegave i år. Læste du det? Bredbånds tv i julegave. I min verden lyder det helt fjollet, men hvis børnene ønsker sig tv pakker, skal de så ikke have lov til at få, hvad de ønsker sig?

Fordelene ved de store tv pakker er selvfølgelig, at der er underholdning for alle i familien – selv med så forskelligrettede interesser, som vi har i min familie. Og indrømmet, nogle gange kan det godt være ret befriende og tiltrængt at pacificere børnene nogle timer med Disney Channel. Og jeg vil jo også gerne selv se nogle af mine yndlingsprogrammer en gang imellem.

Ulemperne er, at jeg i forvejen synes, at vi bruger rigeligt tid foran tv’et.  Hvis jeg så køber en stor ordning med bredbånds tv for alle i familien, kommer vi så ikke bare til at se endnu mere tv end vi gør nu?

Så, det du skal hjælpe mig med, er at afgøre, hvorvidt næsten 600 kr. er for meget at betale for en tv pakke. Og om jeg skal tage børnene på ordet og virkelig give dem det i julegave (hertil kan jeg ligeså godt indrømme, at det jo så ikke ville være det eneste, de ville få. Men måske har de godt af at svede lidt)

Du kan læse mere om de forskellige tv pakker her.

Submit a Comment