FacebookTwitter

Alle de muligheder…

By on 27. Jun 2013 in Telefoni | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

“Solen skinnede mere i gamle dage.” Vi kender alle sammen godt, hvordan ens bedsteforældre og andre ældre mennesker kan komme til at glorificere, hvordan det var at leve før i tiden. Der var det bedre vejr, priserne på alt var lavere, og tingene var ikke så komplicerede, at det ikke kunne løses på et øjeblik. Men hvorfor savner den ældre generation de gamle dage – er det fordi, det i virkeligheden var nemmere og bedre at leve dengang? Eller er det bare fordi, at de er blevet gamle og kun kan huske alle de gode ting?

Ungdommen, som jeg vil kategorisere mig som en del af, har det i hvert fald med at se lidt anderledes på tingene. I dag uddanner du dig for eksempelvis ikke nødvendigvis, bare fordi du starter en uddannelse – hvad du bliver i sidste ende ved du ikke før flere år efter endt uddannelse. På den måde ligger alle muligheder åbne for dig.

Og hvis du skal ud og købe noget, så køber man ikke det første og det bedste – nej mulighederne er mange, og det er smartest først at få det store overblik på nettet. Det kunne for eksempel være, når jeg skal købe mobilabonnementer og taletidskort. Dér har jeg fundet en god side, der svarer på alle de spørgsmål man måtte have til et taletidskort hos BiBoB

Bibob – Taletidskort.com – find billig taletid til din mobil!

Photo credit: planetofgori

Submit a Comment