FacebookTwitter

Vinter OL uden de rette tv-kanaler

By on 9. Dec 2013 in Sport |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Jeg er i et kæmpe dilemma lige for tiden. Om få måneder starter vinter OL 2014, der denne gang skal afholdes i Rusland. Det betyder, at der kommer rigtig meget god sport i fjernsynet hele dagen lang. Det er den bedste vinter man kan tænke sig.

Men jeg har ikke de rigtige tv-kanaler, så jeg kan se mine ynglings vintersportsgrene, som er curling og storslalom. Jeg er selv helt vild med at stå på ski og har planlagt, at tage en uge til Sölden i Østrig og stå på ski inden vinter OL starter. Problemet med de sportsgrene jeg elsker mest er, at de primært bliver vist på sports kanaler, der ikke er inkluderet i min tv-pakke eller de tv-pakker jeg kan vælge mellem. Vi har nemlig almindelig antenne tv her hvor jeg bor.

Det bliver en lang vinter, hvis jeg ikke kan følge med i legene, så jeg er nødt til at finde en løsning, inden åbningsceremonien i februar måned. Jeg tror jeg vil undersøge muligheden for at få installeret digital tv i min lejlighed. Jeg ved ikke så meget om det, men det er vist noget med, at jeg bare skal købe en digital tv-boks. Det ved de nok nede i radio- og tv butikken nede i storcentret.