FacebookTwitter

Mit bedste januartip: Køb en kettlebell

By on 30. Jan 2014 in Sport |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Som så mange andre lavede jeg et nytårsfortsæt, da jeg hoppede ned fra stolen nytårsaften. Og som sådan ca alle de andre, der lavede disse fortsætter, så handlede mit om, at jeg vil i bedre form i det nye år. Ikke nødvendigvis for at tabe mig – mest for ikke at blive forpustet, hver gang jeg skal gå op ad mere en ti trappetrin.

Som første skridt på vejen gjorde jeg det, der skulle vise sig at være det mest effektive overhovedet. Jeg købte mig en kettlebell. Og ved du hvad, jeg har brugt den næsten hver dag siden.

At træne med kettlebell’en i stuen er den mest effektive hjemmetræning, jeg nogensinde har prøvet. Og jeg kan altså allerede se resultater. Jeg er blevet stærkere og knap så stakåndet, når jeg går på trapperne op til 4. sal.

Jeg vidste, da jeg lavede mit nytårsfortsæt, at jeg ikke ligefrem er typen, der bryder mig om at gå i træningscenter og svede side om side med andre træningstyper. Derfor er min kettlebell den bedste træningsmåde. Jeg står og træner med den, mens jeg ser serier på min computer. På den måde kan jeg slå to fluer med et smæk, når jeg alligevel skal slappe af derhjemme.

Så mit bedste januartip til dig: Køb en kettlebell!