FacebookTwitter

Husker du cykellygterne?

By on 14. Jun 2013 in Sport | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Det kan være meget svært for bilister at se en cyklisterne når de cykler om aftenen uden lygter, så det er meget vigtigt at man husker at sætte lygterne på når man skal på cykeltur om aftenen, også selv om det ikke er blevet helt mørkt udenfor. Som cyklist tænker man måske ikke så meget over det og der kan naturligvis være flere årsager til at man ikke sætter cykellygterne på en enkelt gang, men man må huske på at reglerne om cykellygter er lavet for at øge om sikkerheden i trafikken og at man risikerer at få en bøde hvis man ikke bruger dem når det er mørkt udenfor.

Jeg har selv erfaret, at det ikke lå helt forrest i mine tanker at købe cykellygter da jeg fik min sidste cykel, men jeg kom hurtigt i tanker om dem da jeg en aften skulle til at cykle ned i Netto og det var mørkt udenfor. Jeg valgte at lade cyklen stå dem aften og jeg valgte så at købe nye cykellygter online og fandt hurtigt nogle fra Bikester, disse har jeg brugt siden og jeg har dem altid liggende i min taske når jeg er ude med min cykel. Jeg fandt cykellygterne her: Billige cykler | Spar op til 40% | Køb cykel online | bikester.dk

Dette er også noget jeg tænker på, når jeg er ude og køre bil. Jeg kan blive frustreret når jeg ser en cyklist uden lygter, fordi det kan være enormt svært at få øje på en cyklist som ikke bruger lygter, også selvom det ikke er blevet helt mørkt udenfor. Jeg synes at man må huske på at se på sikkerheden fra flere vinkler når man begår sig i trafikken, både fra fodgængerens, cyklistens og bilistens vinkel, og mest af alt huske på at reglerne er blevet lavet for vores alles sikkerhed i trafikken.

Foto credit: Pascal Maramis

Submit a Comment