FacebookTwitter

Skal finde den bedste vandrerygsæk

By on 12. Aug 2014 in Rejser |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Har du nogensinde været på backpacking? Det har jeg! Og jeg er helt vild med det. Jeg har været afsted på to lange backpacking ture i mit liv. Den første var da jeg  var omkring tyve år, og min veninde og jeg rejste rundt i Mellemamerika. Vi anede absolut ingenting om der hor vi skulle til, og brugte den største el af turen med snuden i den notoriske Lonely Planet. Men trods vores naivitet og erfarne tilgang til tingene, så var det en helt igennem fantastisk tur. Vi nåede igennem hele fire lande, og der var simpelthen så smukt.

Den anden backpacking tur gik til Indien med min ekskæreste. Vi rejse fra Mumbai og stort set hele vejen rundt mod uret. Det var også en virkelige god tur, selvom Indien er et svært land at rejse i. Der er ekstremt fattigt og ekstremt beskidt. Og det er trættende i længden.

Men nu planlægger jeg en tredje tur. Jeg skal en tur til Sydøst Asien, og glæder mig sindssygt meget. Jeg har været i Thailand før, men kun i tre uger, og kun i Sydthailand, så nu glæder jeg mig til at få tid til at udforske landet ordenligt. Jeg skal bare lige finde den bedste vandrerygsæk, som penge kan købe. Det er nemlig en virkelig ting, når man skal have den på ryggen i tre måneder.