FacebookTwitter

Perfekt ferie kombination

By on 26. Mar 2014 in Rejser |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Nu til sommer har min veninde og jeg besluttet at vi da skal en tur til Italien. Vi er helt oppe og køre over vores ide, og kan slet ikke vente med at komme afsted, og vi er fuld gang med at planlægge turen. Vi har allerede en masse planer, såsom at vi skal et smut forbi Firenze, Venedi og Rom, og at vi helt sikkert skal ende vores på en eller anden fantastisk strand nede Sydpå.

 

Jeg er derfor begyndt at lede efter private lejeligheder på den hjemmeside der hedder Air b&b og læse en masse rejseblogs. Det er helt utroligt hvor meget information, der rent faktisk findes ”derude” og jeg er virkelig taknemmelig over, at folk rent faktisk gider at skrive så gode tips og tricks.

 

Jeg er faldet over en campingplads nær Venedig der hedder camping marina di venezia, som lyder ret fantastisk. Den har simpelthen så mange fede ting, og så ligger den direkte ud til stranden. Liver man træt af at solbade, så er det fede jo, at man jo bare kan tage et smut ind til Venedig y, og kigge sig lidt omkring eller tage på en god shopping tur. Så det ender nok med at vores tur liver en god kombination af camping, fremleje og hoteller.