FacebookTwitter

Mine sommerferie planer

By on 30. Mar 2014 in Rejser |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Min veninde og jeg har lige taget en beslutning, som er en af de bedste beslutninger jeg har taget virkelig længe. Vi har nemlig besluttet os for at tage 2 uger til Italien i starten af Juni. Vi er begge blevet single efter at have været i parforhold i ret mange år, og besluttede derfor, at nu måtte der ske et eller andet. Ingen af os gider at være i dårligt humør over vores forliste forhold længere, og har derfor rigtig meget brug for en luftforandring. Vi elsker begge to god mad og vin virkelig højt, så vi blev enige om, at Italien da måtte være det oplagte sted at dyrke de to ting.

 

Vi har valgt at tage af sted i starten af Juni for at undgå højsæson, og dermed forhåbentligt undgå horder af mennesker, totalt opskruede priser og at vejret er ulideligt varmt.

 

Planen er at vi pakker vores kuffert med lette sommerkjoler og bikinier og lander i Milano, hvor vi har lejet en bil, og kører sydøst over hele vejen til Lecce regionen, der ligger i ”hælen” af støvlen. Lecce skulle være et ferieparadis af dimensioner, stadig lidt ukendt og derfor ikke totalt overrendt, og med lange hvide sandstrande. Det sidste af turen bliver derfor totalt afslapning med sol og badning i de azurblå bølger.