FacebookTwitter

Eventyrrejser hitter

By on 27. Aug 2013 in Rejser | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Når danskerne skal ud at rejse, vælger de i højere grad at tage på ferier, hvor der skal ske andet og mere end bare at ligge på stranden og sippe farvede paraplydrinks. Derfor er adventure rejser rigtig populære for tiden, og både unge og ældre er helt vilde med at komme ud og opleve noget anderledes, når de er på ferie.

Den eventyrlystne ferietrend kan nok have noget at gøre med de sidste års økonomiske krise, der har lagt en dæmper på ferieaktiviteterne i mange danske familier. Nu er ferieøkonomien og dermed også rejselysten ved at være genvundet, og så skal der også være fuld fart på oplevelserne, når folk rejser på ferie. Og så er det altså ikke et badeland i Tyskland, som Familien Danmark rejser til. Eksotiske destinationer som Thailand, Indonesien, Afrika og USA står højt på ønskelisten, og her skal man gerne ride på elefanter, trekke, dykke og deslige.

Og danskernes lyst til at rejse ud i verden og få en på oplevelsen, er jo ikke noget, man kan bebrejde dem. Der er så mange lande og store oplevelser, der venter derude, og adventure rejser skal nok blive ved med at være populære lang tid endnu.

Foto: travels.kilroy.dk

Submit a Comment