FacebookTwitter

Der findes to slags mennesker …

By on 29. Aug 2013 in Rejser | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Der findes dem, der ikke kan lide at stå på ski og så dem, der ikke kan leve uden. Skisporten er ikke en, man dyrker, hvis man synes, det er sådan nogenlunde sjovt. Det er en sport, man dyrker, hvis man elsker den så meget, at man slet ikke kan lade være med det. For den type af mennesker, der elsker at stå på ski, er den årlige skiferie i Østrig det lyspunkt, som de ser frem til gennem hele efteråret. Og som medlem af denne gruppe forstår jeg sagtens rationalet i, at man tænker på skiferie, selvom det er højsommer. For der findes intet bedre end at hoppe i flyveren på vej på skiferie i Østrig, få en god nats søvn på hotellet og så vågne op til udsigt ud over sneklædte bjergtoppe og en skyfri himmel.

Men de her glæder forstå man simpelthen ikke, hvis man er en del af den gruppe, der ikke sætter pris på at stå på ski. Så vil man meget heller bruge de mange penge, som det koster at tage på skiferie, på at tage et par uger sydpå. For dem er det meget mere tiltalende at læse bøger på en strandstol end at køre sig selv helt træt på pisterne dagen lang.

Heldigvis findes der ferieformer for begge typer mennesker, og så handler det jo bare om at tage af sted sammen med mennesker af samme ferietype som en selv.

 

Er du, ligesom jeg, pro-skiferietypen, kan du se et udvalg af skirejser på denne side.

Submit a Comment