FacebookTwitter

At pakke kan være noget nær magisk

By on 1. Oct 2013 in Mode & Skønhed, Rejser | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Der er en særlig følelse der omgærder den handling, det er at pakke sin rejsetaske. Lige siden jeg var lille, har jeg været opfyldt af denne helt særlige følelse, når jeg har gået rundt for mig selv og har pakket min kuffert.

En del af følelsen kan uden tvivl forklares med, at man glæder sig til den rejse som kufferten symboliserer, men for mig har det også handlet en lille smule om en slags overtro. Jeg har nemlig altid pakket min kuffert ud fra en slags forudanelser om den forestående rejse. Skulle det f.eks. være en rejse, hvor jeg ønskede og håbede på at der skulle drikkes mange drinks på stranden under stjernerne, har jeg pakket lange kjoler, cardiganer og klipklappere. Har jeg forestillet mig at jeg skulle møde en flot fyr har jeg pakket lette kjoler, de lidt mere dyre beklædningsgenstande og vandfast mascara og en flot lipgloss.

Har jeg været i humør til fordybelse, har det været det lidt mere casual tøj, som er blevet pakket.

Så dét at pakke en rejsetaske for mig, er ikke kun tanken om at komme på ferie, men selve pakningen markere også et løfte til mig selv om, hvordan min ferie skal være. Og sjovt nok, så plejer min garderobe at passe fuldstændigt perfekt. Jeg er ikke en af dem, der kommer hjem og ikke har brugt halvdelen af det, jeg havde pakket.

Måske vidner det også om, hvor meget ens indstilling i virkeligheden kan påvirke tingenes gang.

 

Photo credit: www.wallpaperscraze.com

Submit a Comment