FacebookTwitter

Forever young?

By on 15. Jan 2014 in Mad og drikke, Popkultur, Rejser |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Jeg er ung, eller i  hvert fald sådan stadig rimeligt ung. Sidst i tyverne er da stadig ungt, er det ikke? Anyway, så kan jeg ”stadig” godt lide mange af de ting, som unge mennesker kan lide, såsom at gå i byen, shoppe, sladre med mine veninder om drenge og fester og alt så noget. Men der er dog alligevel et par enkelte områder, hvor jeg alligevel godt kan mærke, at jeg er blevet ældre. Det værste område er nok, at jeg ikke bare taber mig længere, sådan uden lige. Da jeg var yngre skulle jeg jo nærmest bare kigge på et løbebånd, og så raslede kiloene af mig. I dag skal der virkelig meget til, før jeg kan spotte bare den mindste ændring.

Jeg kan også mærke at jeg er blevet ældre ved, at jeg sagtens kan nyde en aften på sofaen med en god film alene. Da jeg var yngre hadede jeg at være alene, og omgav mig altid med veninder.

Desuden kan jeg virkelig mærke at mine rejsevaner er blevet anderledes med alderen. Da jeg var yngre foretrak jeg storbyferier og ”drikkeferier” enten på ski eller til sol og strand. I dag fortrækker jeg camping. På camping kan man nemlig selv vælge præcis det sted, man har lyst til at tage hen og man kan slappe rigtig meget af. I år har min kæreste og jeg derfor planlagt at tage til Italien på camping. Vi glæder os rigtig meget til at opleve Italien sammen; den smukke natur, de lange strande og ikke mindst den gode mad og vin.

 

Photo credit: theheritagecook.com –