FacebookTwitter

Tid til fordybelse

By on 30. Oct 2013 in Outdoor, Popkultur | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Er man en af dem, der går op i mode og tendenser, har man nok bemærket, at det for tiden er meget moderigtigt at være sådan lidt ”outdoor-agtig” i sit udtryk. Denne trend gælder især for mænd, og går man en tur gennem byen, er der flere og flere unge mænd der har anlagt sig fuldskæg, går med skovmandsskjorter og bare sådan generelt dyrker det dér outdoor look.

Og det er ikke bare tøjmoden der har adopteret outdoor looket. Generelt er der en tendens til at dyrke de mere ”autentiske” aspekter af tilværelsen såsom at bruge tid på at bage surdejsbrød, gå til yoga og det viser sig endda at flere og flere begynder at tage jagttegn. Overordnet er der vel tale om en slags protest mod et samfund hvor alting går hurtigt, og hvor der ofte ikke er tid til fordybelse. Fordybelse… Ved nærmere eftertanke er det et ord der, virker nærmest fremmed i mit livs kontekst. Jeg har simpelthen ikke tid! Men efter jeg er begyndt at tænke over det, er det gået op for mig, at jeg mangler fordybelse i mit liv. Og i den forbindelse er jeg begyndt at overveje, hvordan jeg skal få fordybelsen tilbage i mit liv. For jeg er ret sikker på, at den har været i mit liv førhen. Om ikke andet, så da jeg kunne bruge timevis som barn, på at samle Lego eller tegne.

Jeg er efter mine overvejelser kommet frem til, at jeg vil tage ud og rejse, og lave frivilligt arbejde. Jeg tænker at arbejde med noget, hvor man ikke er afhængig af løn og hvor der ikke er konstante deadlines, måske vil medføre muligheden for at fordybe sig, i det man er i gang med?

 

Photo credit: http://sportpeaks.com/hunting

Submit a Comment