FacebookTwitter

Perfekt til behov og budget

By on 20. Jan 2014 in Mad og drikke, Outdoor, Rejser |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Når vinteren er over os, som man må sige vinteren i den grad er for tiden, så kan jeg rigtig godt lide, at planlægge rejser for de kommende sæsoner, og på den måde ”rejse væk” i fantasien fra det kedelige gråvejr.

 

Jeg går for eksempel og drømmer om at komme på et yogakursus, hvor jeg kan tage en uddannelse som yogainstruktør.  Jeg googlede det derfor i dag, og det viser sig, at der findes et hav af yogainstruktørkurser, som man kan tage i udlandet. Blandt andet faldt jeg over instruktøruddannelser i Costa Rica, i Indien og på Bali. Det lyder ikke så tosset vel? Det ”eneste” minus er bare, at det er hundedyrt. En måned træning løber snildt op i tyve tusinde, og det er altså liiige lidt mere end mit SU-budget kan bære.

 

Men så besluttede jeg mig for, at bestille sommerferie i stedet. Det er trods alt en hel del mere overskuelige beløber, vi her taler om. Jeg vil rigtig gerne ud og vandre i noget smuk natur, og jeg er vild med god mad og vin. Derfor faldt valget på en tur til den italienske ø Sicilien. Her kan man kombinere alle disse ting, samtidig med at der er nogle virkelig smukke strande på Sicilien. Så kan vi jo hoppe i bølgerne efter en dag med vandring i det sicilianske landskab.

 

Photo credit: www.all-hd-wallpapers.com