FacebookTwitter

Valg af nyt tørklæde

By on 20. Sep 2013 in Mode & Skønhed | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Jeg elsker tørklæder. Jeg har så længe jeg kan huske haft et hav af tørklæder og halstørklæder, og jeg har brugt dem stort set hele året rundt med undtagelse af de varmeste sommermåneder. I mange år gik jeg så meget med tørklæde, at jeg nærmest følte mig helt nøgen, hvis ikke jeg havde noget om halsen.

Mit ”all time favourite” må være mit multifarvede og stribede Sonia Rykiel halstørklæde i den blødeste merinould. Da jeg købte det hang det på en slags rulle, hvor man selv kunne vælge hvor langt et tørklæde, man ville have klippet af rullen. Jeg valgte halvanden meter, for på den måde kunne jeg få en stribe af hver farve med på tørklædet.

Men nu står jeg og mangler et nyt tørklæde til det forestående efterår og vinter, og er lidt lost. Jeg går meget op i materialer, og bryder mig egentlig ikke særlig meget om tøj i kunststoffer, både fordi de som regel holder dårligere, men også fordi det ikke er ligeså behageligt at have på huden som naturlige materialer. Og selv om det på en måde er lidt trist at sommeren er ved at være ovre, så glæder jeg mig også til at tage tørklæder på igen, skrue op for fyringsolien, og hygge indenfor med gode venner.

Sidste vinter havde jeg et super lækkert og tætvævet sort kashmirtørklæde, som desværre blev stjålet til en fest (af en tyv med god smag!). Jeg kunne vælge at erstatte mit sorte tørklæde, men jeg kunne rigtigt godt tænke mig et andet, end et jeg allerede har haft.

Er der nogle af jer, der læser med på bloggen, som har nogle gode forslag til et fedt halstørklæde, i et godt materiale og til en ordentlig pris? Jeg har overvejet at kigge på COS hjemmeside, men jeg er ikke sikker på, at jeg synes det er helt god nok kvalitet?

 

Photo credit: http://viuu.co.uk

Submit a Comment