FacebookTwitter

Slå. Koldt. Vand. I. Blodet.!

By on 18. Sep 2013 in Mode & Skønhed | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Jeg er som så mange andre unge såvel som ældre kvinder, altid på udkig efter den dér helt vildt fede lædertaske, som kan bruges til både hverdag og fest.

Nu er det sådan, at jeg er studerende i København, og derfor ikke har adgang til uendelige kilder af kontanter. Jeg har derfor længe haft besvær med at finde en lædertaske, som både passer til min stil, som er forholdsvis neutral, er i et kvalitets materiale, og som ikke koster ”spidsen af en jetjawer”. Flere gange er jeg gået forgæves hos diverse forretninger, og når jeg leder på nettet, så synes jeg at valget altid står mellem  enten en meget dyr designer håndtaske eller en billig taske, der enten ikke ser ud til at være i særlig god kvalitet, eller som bare ikke er særlig pæn.

Jeg har flere gange sukket højlydt over både lædertasker fra blandt andet svenske Acne og de lækre Celine læder ”konvolutter”, men det er tasker der ligger langt uden for mit budget, og lang uden for hvad jeg kan retfærdiggøre at bruge af penge på en taske.

Forleden dag da jeg sad og læste modeblogs, Faldt jeg over et nyt samarbejde som Maanii for Adax har lavet med den purunge designstuderende Selma Lamai. Hendes designs er stilsikre, stilrene og i superlækre kvaliteter. Jeg må indrømme, at det er lang tid siden, at jeg har set så lækre tasker til så lidt penge, og lige så stille og roligt, kunne jeg mærke Dankortet begynde og brænde i lommen. Men nu må jeg liiige slå koldt vand i blodet, sætte tæring efter næring (som min mor siger), og vente til næste måned. Så håber jeg bare ikke at de er revet væk, af andre modehungrende kvinder!

 

Photo credit:  http://www.cover.dk

Submit a Comment