FacebookTwitter

Om at finde balancen: Fra dag- til aftenbrug

By on 19. Sep 2013 in Mode & Skønhed | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

På trods af at jeg er i slut tyverne, går jeg stadig meget ud, både på bar, café, restaurant, på natklub, i biograf og teater og så videre. Men hver evig eneste gang jeg skal ud, har jeg den samme hovedpine. Gid jeg havde en clutch taske, som jeg kunne bruge til alle formålene.

Lige pt er jeg indehaver af sølle to håndtasker samt en  lædershopper og en rygsæk. Heldigvis er den ene af mine to håndtasker i sort læder, så den kan let bruges til lidt af hvert, og kan sagtens transformeres fra dag- til aftenbrug. Men jeg har altså også brugt min højtelskede oversized  bumbag uden undtagelse og op til flere gange om ugen de sidste to år.

Både jeg, min kæreste og mine veninder er ved at være rigtig godt og grundigt trætte af at glo på den stakkels udtjente bum bag. Men let er det dog ikke at finde en ny håndtaske, som jeg på nuværende tidspunk kan sige at jeg med sikkerhed vil blive ligeså glad for.

Der findes jo masser af håndtasker derude, men i denne omgang tænker jeg at jeg prøve at finde en klassisk og stilren clutch taske. Den skal som min bumbag kunne bruges både til dag- og aften brug, den skal kunne gå til en afslappet tur på café med veninderne samt en aften på restaurant i en pæn kjole med min kæreste.

Jeg har ledt og ledt, og må indrømme at jeg er gået hen og er blevet lidt lun på en række af Adax’ clutches. De er enkle, i lækre materialer, og i klassisk design som jeg ikke tror vil blive umoderne lige foreløbigt.

 

Photo credit: http://soundvenue.com

Submit a Comment