FacebookTwitter

Mangler kontorplads i København

By on 11. Jan 2015 in Marketing |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Efter mange år på skolebænken og et længere ønske om at starte min egen virksomhed, så vil jeg nu føre det ud i livet. Min virksomhed foregår online, så jeg skal ikke bruge store lokaler eller lagerplads, men kun en lille kontorplads i København. Men hvor finder jeg dette?

Jeg vil gerne finde en kontorplads i København hvor der i forvejen er andre virksomheder, som jeg kan dele faciliteter med, da det ellers hurtigt kan blive ensomt at sidde alene hele dagen. Jeg bor selv på Vestrebro hvor jeg lejer et værelse, så jeg har ikke mulighed for at have arbejdsplads derhjemme. Men det ville være optimal at kunne leje en kontorplads tæt på eller på Vesterbro så jeg ikke skal køre så langt for at komme på arbejde.

Så kender i nogen, eller har i selv en kontorplads i København, helst på Vesterbro så vil jeg meget gerne hører om det, da jeg gerne vil i gang hurtigst muligt. Som sagt så må det gerne være i omgivelser med andre virksomheder og jeg vil ikke have noget imod at dele alle faciliteter med andre. Det eneste krav er egentlig at der er god internetopkobling, men det er der jo efterhånden alle steder. Så giv endelig lyd hvis i kender til noget. Tak.