FacebookTwitter

Frokostordning på arbejdet

By on 11. Nov 2013 in Mad og drikke | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Som firma med flere ansatte er det ofte en rigtig god løsning med en frokostordning. Jeg arbejder for et firma der på små 3 år er vokset fra 1-30 medarbejdere. Behovet for en effektiv løsning med hensyn til frokost har derfor været stigende som vi er vokset.

Da vi blev omkring de 10 mennesker fik vi i sin tid vores første aftale med et catering firma. De leverede en udmærket frokost og vi valgte derfor at have et samarbejde med dem for et par år. På det sidste er det dog gået op for os, hvor stort et udvalg der i København findes når det kommer til catering firmaer i området. For et halvt år siden tænkte vi derfor at prøve noget helt nyt, da fornyelse ofte gavner. Jeg har i denne forbindelse hørt fra flere af mine venner og bekendte der arbejder hos andre firmaer i København, at et firma såsom Madkonceptet skulle være rigtig godt. Vi hørte også om flere der skulle være gode og lagde derfor en smart plan.

Vi stoppede hos det firma der indtil nu havde leveret vores mad og gik fluks videre med en aftale hos Madkonceptet. På forhånd lavede vi en aftale for en enkelt uge, for at bruge den næste tid på at teste forskellige cateringfirmaer af, en uge ad gangen.
Efter vi nu har testet 6-7 forskellige cateringfirmaers frokostmenuer, må jeg dog sige at Madkonceptet var en favorit. Vi har det næste stykke tid bundet os til endnu en omgang enkelte uger med flere forskellige madudbydere – og det er rigtig ærgerligt. Ligesom forandring fryder, skal man også huske på at holde fast ved de ting der er gode. Vores plan for frokostordningen var måske alligevel ikke så “smart” endda.

Submit a Comment