FacebookTwitter

Styr dine stikkontakter med din smartphone

By on 27. Aug 2013 in Gadgets | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Forestil dig, at du ikke behøver at rejse dig for at slukke lyset, når du lægger dig til at sove. Eller at du lige har sat dig i sofaen og opdager, at du har glemt at slukke lyset i køkkenet, men ikke behøver at gå derud for at slukke det. Nu om dage er der nemlig andre muligheder for stikkontakter end gode gamle LK Fuga. Ikke at det ikke er en skøn klassiker, som vi alle sammen husker, men det er bare sjovt, hvis en almindelig stikkontakt lige pludselig kan noget nyt.

Med de nye smartphone-styrede stikkontakter kan man forestille sig, at der faktisk bliver kamp om, hvem der skal slukke lyset – Okay, måske mest i starten, men det tæller vel stadig.

I fremtiden vil man nok kunne holde øje med lamperne via en app på telefonen og simpelthen være i stand til at tænde/slukke for stikkontakter og lamper, selvom man ikke er i huset. Det giver også rum til at tænke i helt nye baner hvad fx angår tyverisikring.

Således er det altså ikke udelukkende af blære-grunde, at man kunne overveje at få installeret stikkontakter, der kan styres fra telefonen. Men, ret cool er det da.

Submit a Comment