FacebookTwitter

Har dit barn også kolik?

By on 3. Sep 2014 in Børn og familie |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Efter at have gennemlevet en periode med et spædbarn med kolik, så ved jeg hvor desperate man kan være efter at afprøve alle løsninger for at få barnet til at holde op med at græde. Efter at have prøvet næsten alt! Biogaia dråber, svøbe, lyden af bøgler, regn og selv min hårtørrer…. Så blev jeg tilrådet at anskaffe en babygynge og det hjalp! Især om aftenen og om natten kom den ind handy, når jeg var for træt til at sidde op hoppe på fitnessbolden.

Jeg tænkte at jeg gerne ville dele med jer andre, der står i samme situation hvad det er man skal opmærksom på, når man er på udkig efter sådan en babygynge. For det første et behageligt sæde, sikkerhedsstropper, indstillingssæde, så barnet kan bruge den fra de er helt små. Evt. En ligge-indsats, så barnet kan ligge ned!

De findes både i en gammeldagsversion og en mekanisk udgave. Jeg valgt en mekanisk babygynge og var super glad for den! Den kunne blive ved uden man selv blev nød til at stå og skubbe og så har den en rar måde at stoppe langsomt på.

Jeg har også hørt at zoneterapi har hjulpet en del, men nåede aldrig selv at afprøve det. Held og lykke til jer andre i samme situation derude – håber I får lige så meget held med babygyngen, som jeg havde.