FacebookTwitter

Tid til den første bil

By on 8. Nov 2013 in Biler | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Jeg er efterhånden ved at være det sted i mit liv, hvor det er på tide at begynde at tænke i bilbaner. Jeg har efterhånden styr på lejlighed og indretning, mangler ikke noget i hverken tøj eller sko, og har den sidste nye laptop og smartphone, så jeg tænker at en bil er det næste skridt.

Jeg har på ingen måde råd til at købe en helt ny, og tænker at det ville være ret oplagt at købe en brugt bil.

Jeg bor i byen, og ved at jeg gerne vil have en lille, fiks en, som er let at parkere og som samtidig er økonomisk i drift og som kan holde en god del år.

Jeg har søgt lidt på nettet, og er kommet frem til Autocom’s hjemmeside, som netop sælger brugte biler på bilauktioner. Det kunne være en rigtig oplagt mulighed, da de virker meget professionelle og pålidelige.

Jeg har overvejet flere af de mindre modeller såsom Fiat 500, Mini, Suzuki Swift, Volkswagen Polo og så videre, men da jeg ikke ved ret meget om biler, kunne jeg virkelig godt trænge til nogle gode råd om hvilke små biler, der er mest økonomiske, bedst kvalitet med mere? Er der nogle af jer, som ligger inde med erfaringer med de mindre biltyper, eller gode ideer til hvilken bil, der bedst vil møde mine behov?

Submit a Comment