FacebookTwitter

Ny drømme-Audi på gaden

By on 26. Aug 2013 in Biler | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Mercedes har deres S-klasse. Nu kommer Audi så med den meget avancerede A8, som må ligge meget højt på ønskelisten hos rigtig mange bilinteresserede mænd (og kvinder, selvfølgelig).

A8, der i forvejen er en luksusbil af klasse, har fået en omsiggribende opdatering. Bilen er meget let af en stor luksusbil at være, og karosseriet er fremstillet af næsten udelukkende aluminium. Derudover skulle bilen ifølge Audi være ekstra støjdæmpet.

Mængden af luksus er ikke til at tage fejl af – men det er prisen naturligt heller ikke. Derfor skal der også mere end bare inddragelse af børnenes lommepenge til, for at den nye Audi-darling kan blive den nye familiebil.

En stor gruppe bilentusiaster finder dog svaret på denne udfordring i bilsalg. Millioner af brugte biler bliver hver dag solgt via websites for online bilsalg. Mange af disse entusiaster holder heller ikke fast på deres biler på samme måde som den gennemsnitlige forbruger gør. Derfor er det også optimalt, at man kan købe og sælge sine biler enkelt og hurtigt på nettet, så der bliver råd til det nyeste skud på stammen.

Den nye Audi A8 bliver vist frem for offentligheden for første gang på en udstilling i Frankfurt.

 

Foto: Audi

Submit a Comment