FacebookTwitter

Familiebilen skal være en stationcar

By on 30. Dec 2013 in Biler |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Hasse og Susanne havde været kærester i fire år og ni måneder, da Hasse besluttede sig for at fri til Susanne. Til sommer skulle de nemlig være forældre til deres første barn og Hasse syntes det var på sin plads, at de blev gift inden barnet kom til verden. Samtidig havde de besluttet sig for, at tage på bilauktion og kigge efter en ny bil – en stationcar med plads til barnevogn.

Susanne havde aldrig været på en bil auktion før, men Hasse havde været på massevis af bilauktioner for år tilbage, inden han mødte Susanne. Der havde han nemlig en hobby med bilsalg og tilbehør til det bilglade publikum. Denne hobby havde han lagt på hylden, da han mødte Susanne, fordi de i stedet fortrak at bruge deres tid og penge på at rejse rundt og se verden.

Da Hasse og Susanne ankom på bilauktionen, opdagede de, at de eneste biler der blev solgt på denne auktion var gamle veteranbiler og amerikaner biler. Det var altså ikke lige på denne bil auktion, at de ville finde den stationcar, som deres lille nyfødte barn skulle transporteres hjem fra hospitalet i til sommer. Da de skulle til at gå fik Susanne øje på et slogan, som en af forhandlerne havde for sin forretning ”Sælg min bil – sælg din bil”. Susanne syntes det var et fjollet slogan, men faldt alligevel i snak med forhandleren, som tilfældigvis lige havde sagt ja til at sælge en rigtig god stationcar for hans bedste ven. Hasse og Susanne aftalte med forhandleren, at de ville tage ud og se bilen ved først komne lejlighed.

Photo credit: Jonas Samulionis